این مرکزدر مهرماه سال 97بصورت پایگاه با همکاری استانداری خوزستان در راستای طرح کاهش آسیب های اجتماعی در منطقه ملاشیه اهواز افتتاح گردید وسه ماه بعد از شروع کار این پایگاه با گرفتن کد به عنوان یکی از مراکز رسمی کانون پرورش فکری در آن منطقه به کار خود ادامه داد.

در حال حاضر این مرکز در منطقه حاشیه و محروم با مساحت 200 متر مربع وحدود 5000 جلد کتاب برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز : ارائه برنامه های متداول فرهنگی ، هنری و ادبی و بدلیل تک نیرو بودن و نداشتن مربی هنری و ادبی  کارگاههای تخصصی ویژه برگزار نمیگرد

بخش های مرکز: یک سالن در حیاط مرکز که جهت پخش فیلم و نمایش در نظر گرفته شده ولی هنوز تجهیز نشده است و یک سالن اصلی جهت مطالعه و امانت کتاب و 3 کلاس جهت اجرای فعالیت ها

امکا نات ویژه : ندارد

امکانات کارگاهی :ندارد

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت مرکز : 8 الی 13 / روزهای زوج دخترها و روز های فرد پسرها

پرسنل : یک مربی مسئول و یک خدمات

شرایط عضویت : 6تا 17 سال و عضویت رایگان

.......................................................................................

نشانی : خوزستان – اهواز – ملاشیه خ 8

تلفن : -

مسئول مرکز: مینا مشتری

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1401/05/26 - 13:14
  • تعداد بازدید: 3557
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دومین همایش ادبی استانی "شمع و شبنم " برگزار شد

به همت واحد آفرینش های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان خوزستان دومین همایش ادبی استانی "شمع و شبنم " عصر دوشنبه ۲۴ مردادماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، دومین همایش استانی "شمع و شبنم" با حضوروحید کیانی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، علی سلیمیان شاعر آیینی سرای اصفهانی کارشناسان واحد آفرینش‌های ادبی، جمعی از مربیان ادبی و فرهنگی مراکز استان و اعضای نوجوانان در صفحه مجازی کانون برگزار شد.

در ابتدای این نشست ادبی وحید کیانی ضمن گرامی داشت ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) و همراهان ایشان گفت؛ این همایش سرشار از اندیشه ورزی است امید است که کانون به جایگاهی برسد که تمام ظرفیت‌های فرهنگی و ادبی استان را پوشش دهد.

خوانش شعر عاشورایی و توصیف جایگاه ادبیات عاشورایی و آیینی از دیگر بخش‌هایی این نشست ادبی بود که توسط کارشناس بخش مکاتبه‌ای اجرا شد.

علی سلیمیان شاعر آیینی سرای اصفهانی در صحبت‌های خود چنین بیان کردند که یکی از پایه‌های مهم برای سرودن شعر آیینی مطالعات مستند در مورد زندگی ائمه است.

وی با بیان اینکه، جایگاه اهل‌بیت اسلام بسیار گرامی است افزود؛ قبل از  در مورد جایگاه و توصیف خصوصیات شخصیتی ائمه اطهار اطلاعات خود را کامل را کسب کنید، به ‌عنوان مثال اگر قرار است در مورد طفل شش‌ماهه‌ی کربلا شعری گفته شود، قبل از آن مقتل علی‌اصغر را به دقت مطالعه شود.

وی در ادامه تشریح کرد؛ سرودن شعر با موضوع جایگاه ائمه در واقع بیان‌کننده میزان معنویت شاعر است، زیرا اهل‌بیت اسلام خود در بالاترین مرتبه معنویت قرار دارند.

علی سلیمیان در ادامه چنین گفت: وقتی شعری برای شخصیت‌های آسمانی گفته می‌شود باید از نظر فنی نیز کاملاً درست باشد و شاعر باید بهترین کلام و بهترین واژگان را گزینش کند تا شعری شایسته و در شان اهل بیت اسلام بسراید و این موضوع مستلزم مطالعه دقیق، تحقیق و پژوهش از اهل فن است.

شعرخوانی مربیان ادبی، فرهنگی و اعضای نوجوان مراکز، پایان‌بخش ویژه‌برنامه " شمع و شبنم" بود که به آن پرداخته شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت